Persbericht 3 juni 2022 - Wijn is een betere investering dan aandelen

"Beleggen in goede wijn levert veel betere resultaten op dan beleggen in aandelen", aldus Jaap van Dijk en Klaas de Groot; eigenaren van MundoVini  [experts in exquisite wines].

Van 2003 tot medio mei 2022 kende de AEX een stijging van 109%; van 323 naar 675 punten. De Top 1000 wijn daarentegen kent in dezelfde periode een stijging van maar liefst 339%; van 100 tot 439,25. *)

MundoVini is een gloednieuwe online wijnwinkel voor de nichemarkt van exclusieve wijnen. Het is het startpunt voor iedere zoektocht naar bijzondere, unieke, exquise en zeldzame wijnen die het waard zijn om in te investeren. Het bedrijf is opgericht door levenslange vrienden Jaap en Klaas, die als gediplomeerde wijnliefhebbers beiden veel ervaring hebben met het selecteren en drinken van vintage wijnen. wijnen uit geverifieerde, onberispelijke domeinen en bij het vinden van wijnen met een onderscheidend karakter.

Samen met de online wijnwinkel werd MundoVini Podcast gelanceerd.

In this podcast, Jaap and Klaas focus on exclusive and rare wines and treat the audience to their own experiences, wine adventures, advice and knowledge in a playful way. The podcast mainly focuses on consumers who want to invest in or enjoy rare, special and special wines.

In deze podcast besteden Jaap en Klaas aandacht aan exclusieve en zeldzame wijnen en trakteren ze het publiek op speelse wijze op eigen ervaringen, wijnavonturen, adviezen en kennis. De podcast richt zich vooral op consumenten die willen investeren in of genieten van zeldzame, bijzondere en bijzondere wijnen.

Omdat niet elke wijn u een goed rendement zal opleveren, krijgt het publiek ook advies over hoe u het beste resultaat kunt behalen bij het investeren in goede wijn. Bij tegenvallende resultaten stelt Jaap echter: "...als het allemaal niet lukt, kun je het altijd zelf nog openen en genieten van een lekker drankje met je vrienden!"

*) Bronnen: Financieel Dagblad, Liv-ex (The London International Vintners Exchange)