MundoVini krijgt "5 minutes of fame"op Business News Radio

Het is dinsdag 12 juli 2022 en de klok slaat 12:44. Op Business News Radio (BNR) kondigt presentator Thomas van Zijl in zijn dagelijkse programma Zakendoen aan dat het nu tijd is voor de nieuwe aflevering van Geniaal of Onzinnig.

In deze 5-6 minuten radio krijgt een ondernemer de kans om zijn of haar briljante product of dienst voor te stellen aan een publiek van bijna 500.000 luisteraars. Maar pas op: wat geweldig is in de ogen van het bedrijf, kan voor andere mensen absurd zijn.

Als de introductiemuziek stopt, kondigt Thomas van Zijl zijn gast van de dag aan: mede-eigenaar en oprichter van MundoVini, Jaap van Dijk. Jaap legt aan zowel Thomas als de co-host van de dag uit welke expertise MundoVini te bieden heeft en hoe mensen die willen investeren in goede wijn hiervan kunnen profiteren.

Niet alleen biedt MundoVini exclusieve wijnen aan in de gloednieuwe, exclusieve online shop, MundoVini Podcast leert daarnaast luisteraars over de belangrijke aspecten van investeren in goede wijn en is er een gloednieuw wijnfonds in de maak. Als Jaap zijn verhaal afrondt, is de conclusie van de co-presentator duidelijk: "dit concept is GENIAAL!"