Ben jij als deskundig en creatieve sommelier, chef-de-cuisine of horecaondernemer op zoek naar de meest exclusieve en bijzondere wijnen? Dan ben je bij MundoVini aan het juiste adres!

 

Laat je inspireren


Laat je verleiden
Klik hier en laat je verleiden door ons volledige, dynamische aanbod. Heb je je keuze gemaakt? Dan hebben we goed nieuws! Met de unieke, persoonlijke code van MundoVini elite krijg je standaard 10% korting op je volledige aankoopbedrag. Niet eenmalig, maar elke keer opnieuw. 

Heb je (nog) geen unieke code van ons in je mail ontvangen? Neem dan  contact met ons op of maak een account aan en dien een verzoek in om lid te worden van MundoVini elite. Wij regelen de rest.

 

Laat je begeleiden

Bij een exclusief assortiment, hoort exclusieve begeleiding. Dus ben je op zoek naar inspiratie voor de wijnkaart of naar wijn uit een specifiek gebied, een specifiek jaar of van een specifieke wijnmaker en vind je die niet in onze webshop? Niet gevreesd!

Neem contact met ons op of ga naar onze Koop & Verkoop Service en vul het formulier in. Een van onze ervaren wijnadviseurs neemt contact met je op en gaat persoonlijk voor jou en samen met jou aan de slag. Zodat je vindt wat je zoekt! 


Cheers!

Jaap & Klaas