Wij zijn wijnspecialisten

MundoVini is veel meer dan een internetverkoper en opgericht door gekwalificeerde wijnliefhebbers, die ervaren zijn in het selecteren van vintage wijnen van geverifieerde, onberispelijke domeinen en in het zoeken van wijnen met onderscheidend karakter.

Wij zijn professionele wijnproevers

Ondanks dat bepaalde legendarische wijndomeinen zijn toegetreden tot de rangen van de meest prestigieuze objecten van speculatie, blijft onze mening dat wijn een buitengewoon en natuurlijk product is, dat vooral moet worden ontdekt, genoten en gedeeld!

De bijzondere, unieke en exclusieve wijnen die wij op MundoVini aanbieden, zijn door ons persoonlijk geselecteerd en (eerder) geproefd en gekeurd.  Nu willen wij onze passie voor en ervaring met deze wijnen ook met u delen! Sommige wijnen worden wereldwijd door gerenommeerde wijnproevers en recensenten geprezen. Andere roepen discussie op, maar gezien hun inherente kwaliteit vinden wij dat u het genoegen moet hebben om uw eigen mening te vormen. 

Wij hebben een uitgebreid aanbod

Of uw zoektocht nu wordt geleid door een wijndomein of door een wijnjaar, voor uw persoonlijke plezier, als investering of als geschenk, u zult de juiste wijn vinden in ons uitgebreide aanbod van unieke wijnen.

En als de wijn waar je al zo lang naar op zoek bent er toch niet tussen staat of net is uitverkocht? Neem dan gerust contact met ons op om gebruik te maken van onze unieke koopservice.

Heb je zelf al een mooie wijnvoorraad opgebouwd en wil je enkele van je wijnen verkopen? Maak dan gebruik maken van onze verkoopservice