De ontdekkingsreis van Klaas

Maak kennis met Klaas de Groot, mede-eigenaar van MundoVini, man achter de schermen, maar bovenal een ware levensgenieter. Klaas geniet van elke wijn alsof het de eerste keer is. Hoog tijd dus om met Klaas op ontdekkingsreis te gaan naar zijn top 3 favoriete wijnen en het verhaal achter zijn liefde voor wijn.

1. Puligny Montrachet Les Folatières Olivier Leflaive 2017: Een Terroir-Reis

Klaas' reis begint met de Puligny Montrachet Les Folatières Olivier Leflaive 2017. Deze wijn neemt hem mee op een betoverende reis door de wijngaarden van Bourgondië. Als echte liefhebber van het terroir waaruit een wijn voortkomt, waardeert Klaas de rijke mineralen en de perfecte omstandigheden die de Chardonnay-druif hier vinden. Voor hem is elke slok een ontdekkingsreis van smaken en aroma's.

2. Château Petrus 2004: Een Icoon van Bordeaux

Als levensgenieter weet Klaas als geen ander de waarde van een meesterwerk te herkennen. De Château Petrus 2004, een icoon in de wereld van Bordeauxwijnen, is zijn tweede keuze. De dieprode kleur en complexe aroma's van bessen, truffels en cederhout maken deze wijn tot een ware schat. Een waar genot met elke slok.

3. Krug Champagne: Een Feest van Bubbels

Geen viering is voor Klaas compleet zonder fles champagne. Op de derde plek vinden we dan ook de champagnes van Krug; synoniem voor excellentie in de wereld van champagne. Klaas waardeert de kunst van assemblage, waarbij verschillende jaargangen en druivensoorten samenkomen om een harmonieuze ervaring te creëren. Elk glas Krug-champagne vertelt het verhaal van vakmanschap en feestvreugde.

Klaas' ontdekkingsreis in de wijnwereld gaat door, en hij nodigt jou uit om mee te gaan. Verken zijn top 3 favoriete wijnen of maak een keuze uit een scala aan andere wijnen die aan jouw persoonlijke voorkeuren kunnen voldoen. Ga naar onze webshop en start jouw eigen ontdekkingsreis!