Een buitengewone ervaring

Wie denkt aan Abreu Vineyards, denkt aan toewijding aan kwaliteit en perfectie. Een toewijding die weer wordt bevestigt in een van hun nieuwste creaties: Madrona Ranch 2019. Deze wijn, afkomstig van een van de meest geprezen wijngaarden in Napa Valley, belooft een buitengewone ervaring aan wijnliefhebbers over de hele wereld.

Een blik op Madrona Ranch
De Madrona Ranch, gelegen in de Howell Mountain AVA van Napa Valley, is de kroon op het werk van de visionaire wijnmaker David Abreu en staat bekend om zijn unieke terroir met steile hellingen, kiezel bodem en een hoogte die de druiven uitdaagt hun meest expressieve karakter te tonen. Het is dan ook geen verrassing dat de Madrona Ranch-wijnen van Abreu jaar na jaar als enkele van de meest gewilde en gewaardeerde ter wereld worden beschouwd.

2019: een uitzonderlijk jaar
De Madrona Ranch 2019 komt uit een jaar dat in de boeken zal worden bijgeschreven als een van de meest veelbelovende voor de Napa Valley-regio. Met ideale weersomstandigheden gedurende het groeiseizoen konden de druiven langzaam en gestaag rijpen, waardoor ze een ongekende diepte en complexiteit ontwikkelden.

Proefnotities
Het proeven van de Madrona Ranch 2019 is een ware een symfonie van smaken en aroma's. De diepe, donkere kleur geeft al een indicatie van de concentratie in het glas. Op de neus openbaren zich weelderige tonen van rijpe donkere bessen, cassis en subtiele hints van ceder en tabak. In de mond komt de wijn tot leven met een indrukwekkende structuur, zijdezachte tannines en een perfect uitgebalanceerde zuurgraad. De afdronk is lang en elegant, een ware weerspiegeling van het vakmanschap van Abreu. 

Investering in genot
De Madrona Ranch 2019 is niet alleen een wijn om van te genieten, maar ook een investering in vakmanschap en tijdloze kwaliteit. Met beperkte beschikbaarheid en een groeiende internationale vraag, is het niet verwonderlijk dat flessen van Abreu Vineyards snel verzamelaarsobjecten worden en natuurlijk - zoals je van ons gewend bent - hebben wij een paar kistjes op de kop kunnen tikken, die nu verkrijgbaar zijn in onze exclusieve online wijnshop.

Ontdek nu zelf de magie van Abreu's nieuwste creatie en laat je betoveren door de pracht van Madrona Ranch. Het is een reis door smaak en terroir, die nog in je geheugen gegrift zal staan.